veiligheid eerst


Veiligheid moet uw topprioriteit zijn bij elke beslissing over het bestaande cv ketel vervangen systeem van uw huis. Oudere systemen voldoen niet altijd aan de nieuwste veiligheidsnormen. Defecte oude ketels openen de deur naar blootstelling aan koolmonoxide en andere gevaarlijke gevaren. Reparaties kunnen een optie zijn, maar reparaties verbeteren niet altijd de veiligheid van de ketel.

Wanneer u besluit een ketelsysteem te repareren of te vervangen, moet u vóór alle andere factoren rekening houden met de veiligheid van het systeem. Laat onze experts uw ketel evalueren en u vertellen of het na reparatie veilig is om hem te gebruiken of dat vervanging de beste optie is voor een veilig en comfortabel huis.

factoren om rekening mee te houden
Wanneer u overweegt om uw verwarmingssysteem met verwarmingsketel te repareren of te vervangen, bekijk dan de volgende factoren om een algeheel verstandige beslissing te nemen:
Gasketels hebben gemiddeld een levensduur van 15 tot 20 jaar. Elektrische cv-ketels gaan meestal nog een paar jaar mee. Wanneer uw cv-ketel 20 jaar dienst heeft, wordt het nog duidelijker of u uw cv-ketel moet repareren of vervangen. Vervang de ketel op dit punt.

Oudere cv-ketels zijn gevoeliger voor problemen zoals lekkages, meer storingen en een hoger energieverbruik. Na 20 jaar vervalt ook de garantie op uw cv-ketel en bent u dus verantwoordelijk voor reparaties en nieuwe onderdelen. Vervangende onderdelen zijn mogelijk niet beschikbaar voor uw model wanneer dat nodig is.

Als u de ketel vervangt door een nieuwe ketel, krijgt u een nieuwe garantieperiode om uw portemonnee te beschermen in geval van een storing en de kans op een storing in de nabije toekomst te verkleinen.

beschadigd


Inspecteer de unit op schade zoals corrosie en lekken wanneer u besluit om uw verwarmingssysteem met boiler te repareren of te vervangen. Corrosie is een duidelijk waarschuwingssignaal dat uw ketel aan vervanging toe is, aangezien deze lange tijd bestand is tegen corrosie. Regelmatig onderhoud helpt ketelunits problemen te voorkomen, maar lekken en andere systeemstoringen veroorzaken na verloop van tijd corrosie.

Water rond de ketel duidt op lekkende kleppen en aansluitingen. In sommige gevallen is reparatie mogelijk. Na inspectie kan de expert u vertellen of het lek verholpen kan worden met een reparatie of dat u het systeem het beste kunt vervangen.

Energiekosten en mogelijke verbeteringen


Ketels verslijten in de loop der jaren, waardoor de efficiëntie van het systeem afneemt. Oudere ketels zijn vrij oud en bieden niet langer het rendement dat huiseigenaren verwachten. Stijgende verwarmingskosten in de afgelopen jaren duiden op inefficiëntie van de ketel. Houd rekening met de energieverbeteringen die gepaard gaan met nieuwe hoogrendementsmodellen wanneer u besluit uw ketel te vervangen of te repareren. Een nieuwe ketel zorgt voor een betere energie-efficiëntie, waardoor de verwarmingskosten van uw huis dalen.

Huidige reparaties aan de ketel


Frequente ketelstoringen maken lopende reparaties duur. Als u een cv-ketel repareert of vervangt, kost beide u geld. Investeren in Cincinnati Boiler Installation Services is op dit moment echter vaak de betere financiële zet voor huiseigenaren.

Als het systeem kan worden gerepareerd, overweeg dan de kosten en hoe vaak de reparatie nodig is. Betaalbare reparaties helpen huiseigenaren om hun ketelsystemen te repareren en ze wat langer in gebruik te houden, maar wanneer reparatiekosten een aanzienlijk deel van de kosten van een nieuw systeem worden, investeren veel mensen dat geld in een nieuwe ketel en vermijden ze frequente reparaties. . toekomst.

De professionele ketelservices van Apollo Home


Als u een inspectie van uw ketelsysteem nodig heeft, bel dan de belangrijkste reparatiewerkplaats voor verwarming van Apollo Home in Cincinnati. Onze gediplomeerde verwarmingsexperts kunnen u helpen de ketel van uw huis te evalueren, reparatiebehoeften te beoordelen en te bepalen of reparatie of vervanging de juiste keuze is voor uw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen voor het onderhoud van uw cv-ketel!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *