Met een hectische levensstijl en werkdruk vallen steeds meer mensen ten prooi aan stress. En hoewel anti-stress medicatie en therapie beschikbaar zijn, wenden velen zich tot natuurlijke methoden. Als u op zoek bent naar kruidenremedies xanax 2 mg kopen met iDeal voor angst, zijn hier de kruiden die kunnen helpen.

Kava Kava
Kava kava, of Piper Methysticum, komt oorspronkelijk uit veel eilandstaten in en rond Polynesië, waaronder Hawaï. Eeuwenlang werd het gebruikt als een ceremonieel kruid om bedwelming op te wekken als een manier om de beschermheren van feesten te kalmeren. Kava werd traditioneel bereid als een drankje gemaakt van de wortels van de plant en men geloofde dat het iemands geest zou verheffen. Onderzoek beweert dat het een snelwerkend kruid is dat binnen een week na inname stress- en angstniveaus kan verminderen. Bovendien is het een uitstekend kalmerend middel en veroorzaakt het geen verslaving.

Valeriaan Wortel
Valeriaanwortel wordt al jaren als kalmerend middel gebruikt en het is nu een bewezen medicinaal xanax 2 mg kopen met iDeal kruid tegen angst. Valepotriate is de belangrijkste stof in valeriaan die de plant zijn kalmerende eigenschappen geeft. Vaak gebruikt om paniekaanvallen te behandelen, wordt valeriaanwortel meestal geconsumeerd als een tinctuur of in capsulevorm. Het kan worden gebruikt om spanning en strakke spieren te verlichten, naast emotionele stress.

Kattenkruid
Kattenkruid is een van de oudste kruidengeneesmiddelen tegen angst en wordt al duizenden jaren gebruikt. Het is een lid van de muntfamilie en staat in sommige landen bekend als kattekruid. Catnip zou een rustgevend vermogen hebben en wordt geconsumeerd als thee om angstaanvallen te verlichten en slaap te bevorderen. Dit kruid, dat op de markt wordt gebracht voor exclusief gebruik door katten, mag niet bij mensen worden gebruikt. Deze soorten kattenkruid zijn niet onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en kunnen besmet zijn met andere plantendelen. Het wordt aanbevolen om ze bij natuurvoedingswinkels te kopen.

Sint-janskruid
Wetenschappers weten niet precies hoe sint-janskruid precies werkt, maar men gelooft dat de plant de serotoninespiegel in de hersenen verhoogt, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde stemming en emotie. Desalniettemin wordt het al vele jaren gebruikt als een effectieve behandeling voor milde tot matige depressie en de symptomen die daarmee gepaard gaan. St. Janskruid bevordert een goede nachtrust en kan nuttig zijn bij de behandeling van mensen die lijden aan SAD (seizoensgebonden affectieve stoornis). SAD, algemeen bekend als “winterblues”, is een soort depressie die begint met de somberheid van herfst en winter en begint te verdwijnen in de felle, zonovergoten lente- en zomerdagen.

Passiebloem
Passiebloem, of passiflora incarnata, is een meerjarige klimplant afkomstig uit het zuidoosten van Noord-Amerika en wordt nu in heel Europa gekweekt. Het kruidensupplement bestaat uit de bloemen, bladeren en stengels van de plant en staat bekend om zijn natuurlijke kalmerende en anxiolytische eigenschappen. Van passiebloem wordt gezegd dat het kalmte en ontspanning bevordert. Het kan worden gebruikt om angst, toevallen en hysterie te kalmeren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *