Wat kan worden gebruikt voor huismiddeltjes voor schurft?

Er zijn verschillende huismiddeltjes voor schurft, zoals kokosolie, tea tree olie, aloë vera, kurkuma, neem, Kundaruki-bel, Parisha en Chitraka.2-7 U wordt echter geadviseerd om niet alleen op deze huismiddeltjes voor schurft te vertrouwen. Als de symptomen niet verbeteren, neem dan onmiddellijk contact op met uw zorgverlener.

Kunnen we kokosolie gebruiken als huismiddeltje tegen schurft?

Ja. Kokosolie is een van de huismiddeltjes tegen schurft. In studies is aangetoond soap for scabies  dat virgin kokosolie ontstekingen verlicht en de huidbarrièrefunctie verbetert. Daarom kan het de symptomen van schurft helpen verlichten. U kunt het gebruiken als een huismiddeltje tegen schurft door het voorzichtig op uw huiduitslag aan te brengen.2 Vertrouw ook niet alleen op huismiddeltjes om uw symptomen te verlichten. U moet contact opnemen met uw zorgverlener en een behandeling krijgen als de symptomen niet verbeteren.

Is het nuttig om appelciderazijn te gebruiken voor schurft?

Nee. Er is geen concreet wetenschappelijk bewijs voor de gunstige effecten van appelciderazijn op schurft. Er is behoefte aan meer studies op dit gebied. U wordt geadviseerd geen kruiden of remedies te gebruiken zonder uw arts te raadplegen.

Kan Parisha worden gebruikt als kruidenmiddel tegen schurft?
Ja. U kunt Parisha gebruiken als kruidenmiddel tegen schurft. U kunt de bloemen gebruiken om een pasta te maken en deze op uw huiduitslag aanbrengen om de gunstige effecten te oogsten.7 Als uw symptomen echter niet verbeteren, neem dan contact op met een arts of zorgverlener.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *