Een UPS of noodvoedingssysteem fungeert als noodstroomvoorziening voor het geval de hoofdvoeding uitvalt. In tegenstelling tot stand-by generatoren levert ups noodstroomsystemen direct stroom bij stroomuitval. Het hoeft niet handmatig te worden gestart, blijft werken, zelfs als de stroom uitvalt, en gebruikt een back-upbatterij als stroombron. UPS-systemen kunnen in verschillende formaten met verschillende vermogenscapaciteiten worden geleverd. Naast de reservebatterij kan hij werken met een dieselgenerator om extra stroom te leveren aan machines die meer stroom nodig hebben dan een typische desktopcomputer. De behoefte aan dit systeem is erg belangrijk voor iedereen, vooral voor grote bedrijven en commerciële bedrijven.

Een UPS-systeem is essentieel om gegevensverlies te voorkomen. Mensen die computers als hun belangrijkste werkinstrument gebruiken, weten hoe vervelend het kan zijn om de gegevens te verliezen waar je zo hard voor hebt gewerkt. Wanneer er een stroomstoring optreedt, heeft de computer geen tijd om deze documenten op te slaan. Een ononderbroken stroomvoorziening kan dit echter voorkomen. Computergebruikers kunnen tussen de 5 minuten en een paar uur potentiële ondersteuning krijgen om belangrijke documenten en gegevens te onderhouden.

Voor veel bedrijven is een UPS-systeem essentieel voor de lopende bedrijfsvoering. Stroomuitval kan ook leiden tot inkomensverlies. Zelfs een stroomuitval van slechts een paar uur kan bepaalde activiteiten verstoren, waardoor een bedrijf geen producten meer kan produceren en niet met klanten kan communiceren. Dit geldt met name voor bedrijven die internet als hun primaire interface gebruiken en andere bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven om het risico te lopen dat apparatuur uitvalt. Een UPS-systeem kan voldoende tijd bieden om de standby-generator handmatig te activeren als er een langere stroomvoorziening nodig is.

Ook voorkomt de stroomvoorziening die dit systeem kan leveren schade aan machines en computers. Een stroomstoring kan ervoor zorgen dat uw computer wordt afgesloten, waardoor bestanden en gegevens beschadigd raken. De extra back-uptijd is ook voldoende om uw computer goed af te sluiten om dergelijke schade te voorkomen. Als het om machines gaat, geven de meeste fabrikanten aan hoe belangrijk het is om ze correct uit te schakelen. Met een UPS-systeem kunnen bedrijven duizenden euro’s besparen door dure reparaties te vermijden.

Het belang van dit systeem is in de eerste plaats het vermogen om corruptie en gegevensverlies te voorkomen. Stroomuitval kan op elk moment optreden omdat het kan worden veroorzaakt door een aantal externe invloeden. Aangezien niemand weet wanneer het zal gebeuren, is de enige oplossing om voorbereid te zijn.

Een op energie-efficiëntie gebaseerde ingenieursorganisatie die actief is in zes onderling verbonden disciplines. We streven ernaar om de meest kosteneffectieve en energie-efficiënte oplossingen te bieden die de laagst mogelijke bedrijfskosten mogelijk maken in elk systeem dat we aanbieden. EMC is een toonaangevende, onafhankelijke gespecialiseerde leverancier van kritieke stroomvoorziening, stroomkwaliteit en energiebeheeroplossingen, waaronder:

– Echo-datacenter

– Oplader voor elektrische auto’s

– Slimme meters

– Energiebesparende oplossing

– Ononderbroken voedingen, batterijsystemen en generatoren

– Power quality analyse en verbetering

– Weeg- en controlesysteem

EMC-ingenieurs hebben meer dan 150 jaar ervaring in hun gespecialiseerde vakgebieden. We gebruiken deze technologieën om de beste technologie en de meest commercieel haalbare oplossingen te bieden die verkrijgbaar zijn bij verschillende toonaangevende fabrikanten.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *