Heb je gehoord van de voordelen van Hijama voor gewichtsverlies of diabetes?

Welnu, deze eeuwenoude praktijk, ook wel bekend als natte cupping, is erg populair. Duizenden jaren lang hebben mensen in het Midden-Oosten deze techniek gebruikt om vele ziekten te genezen.

Hijama of cupping is een onderdeel van de alternatieve geneeskunde.

Eenvoudig gezegd is Hijama Amsterdam eigenlijk glas, siliconen, bamboe of een ander materiaal dat op de huid wordt geplaatst. Wanneer de cup wordt losgelaten, wordt er zuigkracht gecreëerd die vloeistof in het gebied trekt. Dit beschadigt de kleine bloedvaten in het doelgebied, waardoor de natuurlijke reactie van het lichaam op de behandeling wordt geactiveerd.

Daarom wordt cupping als zeer nuttig beschouwd bij de behandeling van verschillende ziekten. Deze cups worden afhankelijk van het gewenste resultaat op specifieke punten op het lichaam geplaatst.

De exacte Hijama-techniek en gebruikte materialen variëren van regio tot regio.
Hijama en gewichtsverlies – wat is het?
Veel mensen worstelen met obesitas en zijn bereid om alles te proberen. Van populaire rage-diëten tot supplementen, we proberen het op elke mogelijke manier op te lossen.

Hijama is een oude praktijk die een sleutelrol speelt bij gewichtsverlies. Zoals we weten, draait het bij afvallen om een efficiënte stofwisseling, die het vetverbrandingsproces in het lichaam kan versnellen. Er zijn veel manieren waarop Hijama je kan helpen om af te vallen.

Bovendien, als uw zorgverlener voor alle mensen dezelfde naald gebruikt om een incisie te maken, neemt het risico op hepatitis en aids vele malen toe.

Daarom moet u ervoor zorgen dat uw therapeut een nieuwe naald gebruikt om iedereen schoon en vrij van microben te maken. U moet dit aan uw zorgverlener vragen, aangezien uw gezondheid op de eerste plaats komt.

Anders moet je enorme, enorme kosten betalen voor een kleine procedure zoals hijama als je daardoor een nieuwe infectie krijgt. Je moet goed onderzoek doen naar beoefenaars voordat je die afrondt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *