Dress-ups zijn niet alleen voor meisjes! Verkleden is een van de beste manieren voor fantasierijk interactief spel voor kinderen. Verkleden in kostuums voor jongens is een geweldige manier voor jongens om mannelijke persoonlijkheidskenmerken te ontwikkelen en de persoonlijkheden te ontdekken. Daarnaast is het gewoon ouderwets leuk!

Welke kleine jongen wil nou geen brandweerman spelen? Een brandweerjas en -hoed is een van de meest essentiële verkleeditems voor jongens. Om een completere verkleedset te maken, naait u een eenvoudige buis voor een slang. Of gebruik in plaats daarvan een oude tuinslang! Je kleine brandweerman zal veel plezier beleven aan het blussen van branden. In de zomer is dit een bijzonder leuke manier om te doen alsof. Laat je kleine jongen in plaats daarvan een echte tuinslang met water gebruiken. Als hij buiten auto’s en huizen heeft, kan hij ronddwalen om reddingsmissies uit te voeren!

Arrrr, maatje! Een piratenkostuum is gemakkelijk in elkaar te zetten. Een simpele gekartelde broek, een ooglapje en een piratencape is alles wat je nodig hebt om van dit kostuum een hit te maken. Er is een assortiment aan wapens die piraten graag gebruiken, dressboy zoals speelgoedgeweren, haken en zwaarden. Je kleine piraat zal veel plezier beleven aan het laten lopen van zijn speelgoed terwijl hij kapitein speelt in zijn piratencape. Een leuk spel voor piraten om te spelen is ‘gezonken schip’. De grond in dit spel is giftig water of een soort verraderlijke grond, en de piraten kunnen er niet bij! Laat ze oude stukjes tapijt of vodden gebruiken om van plek naar plek te komen. (De stof is drijvend hout). Schatkisten, schatkaarten en papegaaien zijn allemaal geweldige metgezellen voor de piratencape als accessoires voor een piratenkostuum. Zet wat spullen bij elkaar en laat je kleintje varen!

Een prins aan het hof van koning Arthur? Een middeleeuwse steekspelridder? Een prins die een prinses redt? Ridderkostuums voor jongens bieden verschillende speelmogelijkheden voor jongens. Het samenstellen van een ridderkostuum voor jongens is eenvoudig – de meeste kostuums worden geleverd met een pantser, een zwaard, een schild en een helm. De basis van dit kostuum, zoals het zwaard en het schild, maken het kostuum echt. Laat je meisjes zich verkleden in het prinsessenkostuum en rennen met jongens in de ridderkostuums. Trek de speelgoedpaarden en vlaggen tevoorschijn, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Is het een vogel? Een vliegtuig? Nee wacht, het is Superman! Een superheldencape is het eenvoudigste verkleedkostuum voor jongens en is een van de meest universele. Veel capes komen in omkeerbare patronen, waardoor kinderen meer kostuums voor één stuk kunnen hebben. Superheldencapes zijn onder andere Superman, Batman, Robin en Thor. Generieke superheldencapes, vaak een uitloper van een supermancape, worden vaak gebruikt. Op deze manier kan je kleine jongen doen alsof hij elk type superheld is dat hij maar kan bedenken!

Brandweerlieden zijn niet de enige verkleedpartijen die beroepskeuzes aanmoedigen. Politieagenten zijn een andere optie voor helden in de woonplaats! Bovendien maakt een kostuum van een politieagent het klassieke jongensspel ‘politieagenten en overvallers’ mogelijk. Een hoed is een geweldig extra stuk voor een politiekostuum, net als een zaklamp! De zaklamp geeft de jongens het gevoel dat ze echt misdaad oplossen en dingen uitzoeken.

Verkleedkostuums voor jongens zorgen voor urenlang creatief speelplezier. Andere favoriete opties zijn een kokskostuum (een eenvoudige witte jas en hoed), een cowboykostuum (chaps, pistool en bandana) en een dokter (witte jas en stethoscoop). Vergeet niet dat verkleden een kwestie is van verbeeldingskracht! Dus voeg willekeurige spullen toe aan je verkleeddoos, zoals oude portefeuilles, brillen, stropdassen en riemen – en laat je kleine jongen herinneringen en plezier creëren!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *